Gegrepen door Gods liefde en gemotiveerd door het leven van Jezus, reiken wij uit naar alle mensen die verlangen naar een hoopvolle toekomst. Wij doen dit doormiddel van praktische trainingen en diepgaand onderwijs in de vorm van scholen en seminars zowel in Nederland als daarbuiten.

Daarnaast bieden wij steun aan hen die kansarm zijn in derde wereld landen bij het opzetten van kleine agrarische projecten, watervoorziening en eenvoudige visproducties. Met andere woorden, onze passie is Jezus  een gezicht geven in woord en in daad!

Bert de Haan

Bestuursleden

Vincent van Geerestein

Penningmeester
Vincent is een doorgewinterde bestuurder met een bewogen hart voor het verlorene en zwakke. Zijn wijsheid, inzicht en jarenlange ervaring bieden vaak heldere doorkijkjes naar een groter perspectief binnen de mogelijkheden van onze activiteiten.

Bert de Haan

Pastor
Bert is een echte visionair en bouwer die Gods woord met liefde, passie en bewogenheid predikt aan allen die honger en dorst hebben. Op een unieke manier weet hij het woord tot leven te brengen zodat de toehoorders handvaten krijgen voor een praktisch leven met God.

Sijbrandt Kroeske

Evangelist
Sijbrandt is een evangelist in hart en nieren en met ongekende ijver opent hij graag de ogen van hun die zoekend en dolend hun doel van het leven proberen te vinden. Daarnaast is hij een echte aanmoediger en weet hij op gepaste wijze mensen te stimuleren en te bewegen in hun roeping